• Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba Facebook
  • Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba Twitter
  • Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba Youtube

Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba

  • Home
  • Governance structure
    • Leadership
    • Governing board
    • Internal Committees
  • About us
    • Research staff
    • Postgraduate students and research fellows
    • Support Staff
  • Research
    • Areas of research
    • Equipment
      • Revista AlimentaMente
    • Scientific publications
  • Science Communication
  • Revista AlimentaMente
  • Services
    • Physico-chemical analyses
    • Biological analyses
    • Equipment
    • Mass spectrometry equipment reservation
  • Outreach actions
  • Contact us
    • Social media
    • Where is ICYTAC?
  • Español
  • English

Areas of research

At our institute, researchers explore five main areas:

Engineering and processing of food
Nutrition and health
Technolgical and sensory quality of food
Integrity and authenticity of food
Nutrition, environment and society

VIDEO INSTITUCIONAL

ICYTAC en la feria de economía circular

https://www.youtube.com/watch?v=PPuec718baU

Eficacia antioxidante de un extracto verde de maní

https://www.youtube.com/watch?v=n_8FdxmW2hQ

Desarrollo de Pastas Con Frutos Rojos

https://youtu.be/myVAnIphgU8

Espectrometría de masas en ICYTAC

https://www.youtube.com/watch?v=Gt6Y5n_G4I4

  • Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba Facebook
  • Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba Twitter
  • Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba Youtube
Copyright ©2025 Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos Córdoba | Theme by: Theme Horse | Powered by: WordPress